Din Vinbar

En afslappende vinbar i hjeret af Aarhus

Om os

Med placering i den indtagende Jægergårdsgade blender Din Vinbar med sin hyggelige stemning naturligt ind i det afslappede gadebillede.

Netop det afslappende miljø er noget, der kendetegner atmosfæren hos Din Vinbar, og det sammen med en række af super dejlige vine 

Vi har et stort udvalg af vine fra anerkendte producenter og derudover importerer selv over 75% af vores vine. Det gør at vi kan sælge kvalitetsvine til yderst fornuftige priser. Vi finder altid et glas der falder i din smag, og der er nok at vælge imellem. Vi tilbyder 60 forskellige vine på glas. 

Priserne for et glas vin starter således ved 70 kr. og slutter ved 350 kr. Og hvis ét glas bare ikke er nok, har du selvfølgelig også mulighed for at købe hele flasken. Vi har hver måned 10% rabat på udvalgte vine på glas og flasker.

Vil du have noget at spise til vinen tilbyder vi de fantastiske pizzaer i samarbejde med SPRØD. Derudover har vi et spændende udvalg af snacks som oliven, chips og nødder.

Så hvad end du vil nyde et glas vin sammen med din kæreste, kollega, ven, familie eller bare vil have vinen for dig selv, så danner Din Vinbar de perfekte rammer for en rigtig god og uformel vinoplevelse. 

Følg os på facebook!

Tjek vores vinsmagninger!

Om os

65 vine på glas. Snacks og Pizza

Køb vin på shoppen

Social follow