om os

Den 5. juni 2017 slog Din Vinbar for første gang dørene op til lokalerne i Jægergårdsgade 21A. Din Vinbar udspringer af webshoppen ditvin.dk, der har forhandlet vin online siden 2014. Her er det spanske vine, der er i fokus, og netop disse vine har modtaget positive anmeldelser af den anerkendte vinanmelder Robert Parker.

Med placering i den indtagende Jægergårdsgade blender Din Vinbar med sin hyggelige stemning naturligt ind i det afslappede gadebillede.
Netop det afslappende miljø er noget, der kendetegner atmosfæren hos Din Vinbar. For hos os handler det ikke om, om du drikker et glas vin fra tid til anden, eller om du kender alle vinområder i Frankrig. Det handler derimod om at nyde vinen og dens gode smag for, hvad den er, hvilket er noget, alle vinelskere kan samle sig som.  Det vil sige, at vi ikke vil belære jer i emner såsom gæringsprocesser og de forskellige landes nationaldruer. Det lader vi andre vinconnoisseurs om.

Dette betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores vine fra anerkendte producenter. Du kan således altid være sikker på, at kvaliteten på vores udvalg af vine er i højsæde. Priserne for et glas vin starter således ved 55 kr. og slutter ved 135 kr. Og hvis ét glas bare ikke er nok, har du selvfølgelig også mulighed for at købe hele flasken.

Så hvad end du vil nyde et glas vin sammen med din kæreste, kollega, ven, familie eller bare vil have vinen for dig selv, så danner Din Vinbar de perfekte rammer for en god og uformel vinoplevelse.

billeder fra Din Vinbar

[instalink username=”” hashtag=”#dinvinbar” show_heading=”” width=”auto” height=”1500px” image_size=”xlarge” bg_color=”#67001e” content_bg_color=”” font_color=”#999999″]