Din Vinbar

En afslappende vinbar i hjeret af Aarhus

Om os

Den 5. juni 2017 slog Din Vinbar for første gang dørene op til lokalerne i Jægergårdsgade 21A. Med placering i den indtagende Jægergårdsgade blender Din Vinbar med sin hyggelige stemning naturligt ind i det afslappede gadebillede.

Netop det afslappende miljø er noget, der kendetegner atmosfæren hos Din Vinbar. For hos os handler det ikke om, om du drikker et glas vin fra tid til anden, eller om du kender alle vinområder i Frankrig. Det handler derimod om at nyde vinen og dens gode smag for, hvad den er, hvilket er noget, alle vinelskere kan samle sig som. Vi vil være din foretrukne vinbar Aarhus.  

Vi har et stort udvalg af vine fra anerkendte producenter og du kan altid være sikker på, at kvaliteten på vores  vine er i højsæde. Vi finder et glas der falder i din smag, og lader dig altid smage på vinen inden du vælger. Og der er nok at vælge imellem. Vi tilbyder 65 forskellige vine på glas.

Priserne for et glas vin starter således ved 60 kr. og slutter ved 250 kr. Og hvis ét glas bare ikke er nok, har du selvfølgelig også mulighed for at købe hele flasken.

Vil du have lidt at spise til vinen tilbyder vi tapasanretning og stenovnsbagte pizzaer i samarbejde med Pizza Propria. Derudover har vi et spændende udvalg af snacks som alt sammen danner rammen om vores vinbar i Århus.

Så hvad end du vil nyde et glas vin sammen med din kæreste, kollega, ven, familie eller bare vil have vinen for dig selv, så danner Din Vinbar de perfekte rammer for en god og uformel vinoplevelse. 

Følg os på facebook!

Tjek vores vinsmagninger!

Om os

65 vine på glas. Tapas  og Pizza.

Køb vin på shoppen

Social follow