Tilbud

AN/2

DKK 189,95

Kategori:

AN/2 er en elegant og balanceret rødvin. Vinen har en bred vifte af aromaer, og er uden tvivl af høj kompleksitet. Dermed er det også en vin der tåler at stå alene, men samtidig passer perfekt til retter med krydderurter eller tapas.

Mange danskere kender AN/2 fra den populære ferieø Mallorca. AN Negra blev grundlagt i 1994 af to selvudlærte venner, som mente at vine fra Mallorca ikke nåede op til deres fulde potentiale. De to venner udnyttede Callet druen, som er en druesort med oprindelse i Mallorca, til sit fulde potentiale og det endelige resultat af deres samarbejde var imponerende. I dag producerer AN Negra deres vine i den sydøstlige del af Mallorca, hvor de bruger druer fra 135 nøje udvalgte stykker land i nærområdet, som partnerne enten ejer eller kontrollerer. Hos AN Negra er fokus på naturlig landbrug og høst, hvor kunstig gødning og sprøjtemidler undgås. Resultatet er unikke og elegante vine, som har flere gange har fået international anerkendelse.

AN/2 er lavet med 65% Callet, 20% Mantonegre og 15% Syrah druer. Druerne er typisk høstet i 10kg partier og derefter sorteret med hånd. Vinen gærer ved en kontrollerede temperatur på omkring 28 grader celsius i en rustfri stål tank på 7000 og 10000 liter i kapacitet. Gennemsnitligt  er druerne 17 dage om at blødgøres. Efter processen lagres vinene i 13 måneder på 70% Franske og 30% amerikanske egefade.

Serveres ved en temperatur på 17 grader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “AN/2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.